Pagina's

zondag 3 augustus 2014

Maëlle - de patroontesters - deel 4

Klaar voor nog wat leuke Maëlles? Hier komen ze :-)

Lies van de blog Liesellove draaide even de wereld op haar kop en gebruikte een katoenen stofje als buitenstof en warme wafelstof aan de binnenkant. Een superidee vind ik dat, want zeg nu zelf, zo'n mooi stofje laat je toch niet aan de binnenkant zitten?! Meer uitleg over hoe ze dat aanpakte lees je hier.Laura maakte een tussenseizoensversie van Maëlle in een supermooi stofje! En de voering is al even mooi!
Een color-blocking versie van Maëlle, dat is wat Mignon maakte! Bedankt voor je originele bijdrage!Donatha maakte een heerlijk herfstjasje voor haar dochter - de herfstkleurtjes staan haar beeldig!


Laurence van Ptits Monstres liet zich helemaal gaan en maakte niet één, maar direct 2 Maëlles (en dit binnen de strakke deadline!). De eerste die ze maakte is gewoonweg een knaller van formaat door de unieke stofkeuze, het immer mooie Happy Animals stofje van Kokka. Met doorlopende print en al! Hoedje af!De tweede versie die ze maakte is klassieker qua stofkeuze, maar zeker ook heel mooi! Vooral het bloemenaccentje op de rug zorgt hier voor dat tikkeltje extra!Nog 'een miljoen' andere foto's van beide jasjes vinden jullie hier.
1 opmerking: