Pagina's

maandag 4 augustus 2014

Lancering Maëlle + de patroontesters - deel 5

Ik ben superblij bij deze het startschot te kunnen geven voor het jasjespatroon Maëlle! Nadat de computer me deze morgen in de steek liet (van slechte timing gesproken!) kreeg ik met zweet in de pollekes toch alles tijdig klaar voor de lancering van Maëlle!

Het patroon kan besteld worden via de website. Er zijn 2 mogelijkheden:

- via directe download (betaling enkel mogelijk via PayPal): onmiddellijk na het bevestigen van je betaling krijg je een mailtje met de downloadlink in je mailbox

- via overschrijving: je ontvangt zo snel mogelijk een mailtje terug met de betaalgegevens. Van zodra je betaling op rekening is, krijg je een mailtje met de downloadlink.

Ik ben al reuze benieuwd om hopelijk binnenkort allerlei Maëlles te zien opduiken!

De lancering sluit ik graag af met de laatste versies van de patroontesters, die me trouwens stuk voor stuk geholpen hebben het patroon zo perfect mogelijk te krijgen. Nogmaals hartelijk dank daarvoor lieve testers!

Regina van de blog Twee Emmerkes Water maakte haar Maëlle in zonnig geel en gaf een eigen twist aan het patroon door een extra stukje stof toe te voegen tussen boven- en onderpand. Tussen beide naden verwerkte ze paspel: super geslaagd! Je leest er hier meer over.
Laurie maakte een lekker warme Maëlle voor haar dochter, en die is er duidelijk (en terecht!) tevreden mee!
Saskia van de blog S.SewS maakte een Maëlle voor haar tienerdochter. Ze vertelde me dat het anders stof kiezen is voor een tiener dan voor een jonger kind, maar zeg nu zelf, de keuze is perfect gemaakt.  Saskia verlengde de onderpanden met 4 cm en ook dat geeft een heel leuk resultaat! Meer foto's hier.
En zie dat engelengezichtje nu! Annelies maakte een zonnegele Maëlle met rimpeltjes voor dochter Mila. Beeldig toch?!

7 opmerkingen:

 1. Top!
  Een prachtig patroon, An. Blij dat ik mocht testen, ik maak er zeker nog eentje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat met de lancering! Ik zie er alweer pareltjes tussen staan, tussen de testversies! De goesting om er nog één te maken is groot :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat met de lancering van dit prachtige patroontje!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed dat het toch in orde is gekomen om het patroontje te lanceren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoera voor de nieuwe lancering! Wordt dat gevierd met een exclusief feestje en bubbels? :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. 1xBet Korean Sportsbook Review & Welcome Bonus - LegalBet
  1xBet is the brand 1xbet korean new 온카지노 online sportsbook that has been 메리트카지노 established since 1998. The operator operates in Curacao,

  BeantwoordenVerwijderen