Pagina's

donderdag 20 oktober 2011

Kadootjestijd bij IeneMiene: give-away

Iets meer dan 4 maanden geleden begon ik een blog over naaien en ik heb er nog geen moment spijt van gehad! Je hobby delen met gelijkgestemde zielen, de toffe reacties, inspiratie die je kan opdoen en delen, ... het is echt super. Om dan nog maar te zwijgen van de toffe mensen die je, al dan niet virtueel, tegenkomt en leert kennen. Ik ben en blijf verbaasd over de vaak herkenbare situaties die je op blogs en in reacties leest, dat er nog zoveel anderen zijn die zoveel plezier halen uit naaien, stoffen kiezen, patroontjes zoeken, ... En dan telkens, na het posten van een bericht, het afwachten wat de reacties zullen zijn en het steeds verbaasd zijn over de vele leuke reacties, de smile van hier tot ginder die velen daarmee op mijn gezicht toveren, ...  Ge hoort het: ik ben een naai- en blogverslaafde :-)

Dat ik na 4 maanden al aan 100 volgers zou zitten, had ik nooit durven hopen. Maar gisteren was het zover en dat vraagt om een give-away, vindt u ook niet?!

Wat heb ik in de aanbieding? Update: ik geef wel degelijk alles weg aan de winnaar van de give-away (enkel van de bloemenbroche hoef je te kiezen en de personal shopping is ook optioneel) :-)
Ik bracht een meter of 2, 3 van deze retro-stof mee uit Parijs eind vorig jaar en durfde er tot nu toe niet in knippen. Ik hou een stuk voor mezelf en schenk 1 meter weg.

Keuze uit één van beide vilten bloemenbroches: donker fushia (is donkerder en minder Barbie-like in het echt) met grijze knoop of donkerblauwe bloem met okergele knoop


Een pakketje met stof en aantal knoopjes, gespen en buttons

En dan, optioneel weliswaar, bied ik mijzelven persoonlijk aan als éénmalig personal shopper in Den Beer: als u, hier of elders, een stofje ziet van den Beer en ge woont zelf te ver, dan laat ge mij weten hoeveel je wenst en ik ga daarom en stuur het op (euh, tis waarschijnlijk wel duidelijk, maar voor de zekerheid: kosten van de stof zijn voor jezelf).


Wat moet je doen: voor 28 oktober een reactie achterlaten op dit bericht, met vermelding van de keuze van kleur broche. Volgen en de link delen op je blog of Facebook is absoluut niet verplicht, maar voelt ge een onweerstaanbare drang: laat u gaan zou 'k zeggen :-)

Zodus: spread the word ...97 opmerkingen:

 1. Ik doe graag mee voor de give-away met fuchsia bloem! Binnenkort ook de allereerste give away op m'n eigen blogje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoewel ik absoluut geen stof tekort heb, ga ik toch voor nummer 1. En we gaan gewoon eens samen naar den Beer. Veel gezelliger :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In één woord WAUW! Wat een weelde, hiervoor waag ik graag een kans. De donkerblauw met okergele bloemenbroche vind ik het mooist.

  Je blog is trouwens een enorme inspiratiebron, dat talent van jou, om serieus jaloers op te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk jouw give-away, vind je stofje van Parijs helemaal te gek, dus daar doe ik graag voor mee :), den Beer is hier zo een beetje om den hoek (alé da's wel heel overdreven, maar toch lekker dicht) dus daar kan 'k zelf naartoe. (best niet te veel toch... mijn ventje zou niet content zijn)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke give-away Ik doe heel graag mee!
  En de blauwe bloem is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, dat is nog eens een give-away om u tegen te zeggen! Ik doe graag mee, en heb voorkeur voor de donkere bloemenbroche. Ik zal een link op mijn blogje zetten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zalige give-away!
  Blij dat je jouw weg vindt in blogland en met de mooie dingen die jij maakt, heb je binnenkort honderden volgers.
  Ik ga voor het Franse stofje en ga gewoon zelf eens mee naar den beer!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Volgen doen we je hier al een tijdje met veel plezier. Amai wat kan jij naaien zeg :-)
  En, zet mij maar op je lijstje voor het pakketje stof, knoopjes, ...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtig stofje uit Parijs! Geweldig. Ik doe dus ook mee. Hier nog maar recent ontdekt maar uw rokjes blijven nog steeds mijn mond doen openvallen...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Waaauw wat een giveaway! Ik heb geen voorkeur qua bloem, de blauwe zou ik in het dagelijks leven meer dragen maar de roze past bij mijn danskostuum, dus moest ik winnen, dan mag je zelf kiezen ;-)

  Linkje naar hier staat bij deze ook op mijn blog! (en ik was al volger)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Amai, ik kan niet kiezen... allemaal zo tof! Euhm zet mij er toch maar op voor die blauwe broche! En ik zet een link op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw! Ik doe mee! Voor de donkerblauwe broche :).

  Gisteren had ik mij net eens bedacht om eens een weekendje naar ergens in België te gaan. Voor o.a. ook de stoffen! Dus je doet een geweldig aanbod om zelf de stof daar te kopen en op te sturen! Ik ga dat zeker onthouden en ongetwijfeld komt er van mij nog eens een boodschappenlijstje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een prachtige give away ! Maar het zal wel aan mij liggen ... maar euh, dat bestaat toch nooit dat alles hierboven in één give away zit ??? Ik kies ook graag voor het parijse stofje, zo'n mooie kleuren !
  Ik zet een linkje op mijn blog !

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik doe ook heel graag mee aan de leuke give-away! Mijn voorkeur gaat uit naar het stofje...

  Ik kwam regelmatig al eens lezen op je blogje, maar sinds vandaag ben ik ook 'officieel' volger!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik doe ook mee! ook voor het stofje! die ziet er geweldig uit! en ik plaats ineens een link op mijn blog, want ik heb een beetje last van blogblock ;-) (oftwel ook last van te weinig tijd zoals iedereen he!)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Aaaaah, wat een onweerstaanbare give away!! Ik doe graag mee en kies roze! En ik ga een linkje op mijn blog zetten!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik heb je blog gisteravond ontdekt en ik moet zeggen dat je me veel inspiratie geeft!
  Wat een prachtige dingen maak je! (jaloers)
  Zeker ga ik een link op m'n blog zetten!
  Leuke give away heb je bedacht en ik doe graag mee voor de roze!
  Maar bovenal wil ik je m'n complimenten geven voor je prachtige creaties en dat je me weer inspiratie geeft!!!!
  Dank daarvoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Maar zeg, al die lieve reacties! Blij dat ik een deel van jullie inspiratie kan zijn, want haal zelf enorm veel ideeën van jullie blogs! Super dit te lezen, echt amai...

  @Oon en Emma&Mona: ivm den Beer: ja super, doen we eens hé!!!

  @Jo Chapeau: het is wel degelijk het ganse pakket dat je krijgt als je wint :-) Ik heb een kleine verduidelijking toegevoegd voor de toekomstige twijfelaars ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wauww ...
  Een ware bron van inspiratie jouw blog! Zoveel creativiteit en talent !
  Ik doe graag mee aan je give away en ga voor de donkerblauwe broche !

  BeantwoordenVerwijderen
 20. dat is echt super super lief! dat stof is te gek! I doe graag mee en hab de donkerblauwe broche liever ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. supermooi weeral!!
  ik wil graag meedoen voor het prachtige stofje uit parijs!!
  duimen en bedankt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Volgens mij gaat het aantal volgers de komende dagen flink stijgen door deze leuke give-away. Ik ga voor de roze bloemenbroche. Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Tof zeg! De donkerblauwe vind ik het leukst!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Amai zoveel moois! Ik wil ook wel een kansje wagen. De fuchsia bloem gaat bij mijn dochter helemaal in de smaak vallen, dus ik kies voor dat mooie kleurtje. En nu vingers kruisen ... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wow! Wat een give-away!!!!
  Ik doe heel graag mee en verkies het blauwe bloempje!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. PICK ME PICK ME PICK ME!!!! :) I WANT IT!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. geweldige give away! zoveel moois, ik doe mee en ga voor fushia! duimen maar

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Jippie! Ik doe mee! En verder lees ik ook heel graag je blog! Vooral het recykleer-ploorokje en de winterjasjes zijn favoriet :)
  O ja, en moest ik winnen (wat waarschijnlijk toch niet gebeurt, want ik en give-aways hebben tot nu toe niet echt een vaste relatie) dan ga ik toch voor blauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Waw een echt verwenpakket!! Ik doe mee en zet een link op mijn blog: mmemoiselle.blogspot.com
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wauwh zeg! Dat is echt wel de moeite, dat stofje uit Parijs is prachtig. Dus ik doe met héél veel plezier mee en zet een link op onze blog!
  En nu maar duimen dat we winnen...

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Whauw super zeg,ik was volger nr100 dus doe heel graag mee,ik ben pas 1 maand gestart met naaien en jouw blog ontdekt en oh ik vind hem super,zeker dat laatste rokje !!
  grtjs
  Cathy

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Waauw wat een super give away!! Daar moet je gewoon je kans voor wagen. Kan gewoon niet geloven dat je nog maar 4 maanden aan deze blog bezig bent!!! Ziet er allemaal zo als ne PRO uit gewoon. Een super blog om te kunnen volgen.
  Nog veel succes!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. fantastisch, we doen super graag mee!!! ge krijgt er direct ne volger bij & we zullen graag wat reclame voor je maken! veel succes & groetjes, mimi xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 34. waw, zoveel volgers op zo'n korte tijd! Ik doe graag mee en ben helemaal gek van de fuchsia bloem...

  BeantwoordenVerwijderen
 35. ik zou ook wel es graag m'n kans wagen

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ik doe graag mee! Donkerblauw vind ik mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Superpakket! Ik doe ook graag mee met een voorkeur voor de blauwe bloem. En wees maar zeker dat ik die personal shopping niet laat schieten :-) Ik volgde je al langer via Google reader, maar nu ook officieel. Nog veel plezier met naaien en bloggen! Blijf ons maar lekker inspireren.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Mmh, zo'n aanbod kan ik niet laten liggen. Wie wil er nu niet zoveel moois winnen. En dan eens gaan shoppen in Den Beer, daar offer ik met plezier een dagje verlof aan op.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. ikke doe ook mee! jui! en ben fan van de fuchsia! en den beer... daar zou ik heeeeeel graag es naartoe gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 40. oeh wat een leuke give away!!! daar doe ik graag aan mee!
  ik ben volger geworden en ik zet een linkje op mijn give-away pagina en nu ga ik eerst eens lekker neuzen in de rest van je blog!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Wat een super give away, daar doe ik graag aan mee, naai af en toe ook wat maar zo goed als jij dat doet... gaat niet lukken helaas, vind de rokjes ook super dus wacht zeker op een tutorial...
  De bloem maakt mij niet uit, vind ze allebei super, de donkere voor mijzelf en de roze zouden de dochters hier geweldig vinden.
  succes met bloggen in ieder geval! wij blijven langskomen.

  Groeten Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 42. jawadde, wablief zeg!! zo'n vrijgevigheid... ik doe heeeeel graag mee, maar voel me precies zo "gulzig"... heel mooie give away! proficiat met al je volgers

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Ohhhh, wat een zalig pakket! Ik doe ook graag mee.
  En ik weet al een plekje (of plekjes!) voor de blauwe bloem.
  Ik volgde je ook al, maar blijkbaar nog niet officieel. Nu dus wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Proficiat met je 100 ste volger é vriendinne :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Amaai, zoveel! De blauwe bloem vind ik heel mooi.
  Ik werd meteen een nieuwe volger.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Leuk! Ik doe heel graag mee!
  En een blauwe bloem zou ik wel mooi vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Wauw, zo'n groot pakket. Ik hou het bij de blauwe bloem, roze is niet zo mijn kleur (behalve voor den pyjama dan) En den beer, da's hier ook om de hoek ...

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Ooh! Leuke give-away! Ik doe heel graag mee. Voor de broche zou ik de roze kiezen, lekker meisjesachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Superleuk! Ik waag nog eens mijn kans na een tijdje niet meer meegedaan te hebben met give-away's. Ik vind die donkerblauwe bloem echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Oh zo een leuke give-away, ik ga je volgen en zet een link om mijn blogje, oh ja ik hou van roze...

  BeantwoordenVerwijderen
 51. whoeha! wat veel, wat mooi! ik doe graag mee.
  ik houd het bij flickr en blog (nog) niet maar geniet erg van jou en alle anderen die dat wel doen. dank daarvoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Ahhhhh, wat mooi zowel jouw blog als jouw give-away. Ik doe graag mee en ik ben gek op blauw!

  Groetjes, Teresa

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Hallo, ik volg je al van het prille begin en ben best wel jaloers op jouw creaties ; een foto van jouw prachtige rok hangt ondertussen te pronken in the place to be 'den beer'. Zelf probeer ik af en toe ook iets draagbaars te produceren maar mijn vooruitganag verloopt veel trager. Doe zo voort en blijf anderen inspireren. NB de roze bloem is mijn favoriet ! Groetjes Mi

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Joepie, wat een super give away!
  Ik doe graag mee, ik word meteen een volgertje want jij hebt mij smaak en ik plaats je linkje op mijn site voor wat extra reclame!
  Doe je ook mee met mijn give away?
  Groetjes Manon
  P.s. de blauwe broche vind ik super! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Whiii! Ik doe ook graag mee, en kies de blauwe bloem (:

  BeantwoordenVerwijderen
 56. wow! al surf-bloggend kom ik hier terecht en durf meteen mijn kans al wagen... wat leuk! ik neem me voor dat ook te doen als ik eens aan de 100 kom ;-)
  en àls ik win : dan graag de blauwe broche! ik maak ook nog wat reclame want ik vind dat je prachtige dingen maakt! groetjes ; Katrien

  BeantwoordenVerwijderen
 57. wat een leuk pakketje, ik waag ook graag een kansje.

  ik zal een linkje naar je blog plaatsen en volger van je worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Wat een prachtige give away!

  Graag het fuchsia bloemetje... past perfect op mijn dochter's nieuwe jasje (helaas niet zelfgemaakt).
  En laat Parijs nu net mijn lievelingsstad zijn! ;)

  Duimen maar! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 59. leuke giveaway!!! Ik doe graag mee! Ik vind de zwarte bloem het mooist

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Wat een leuke give away! Natuurlijk doe ik graag mee. Ik ben volger geworden (je hebt er al veeeeeeel meer dan 100) en ik heb een berichtje op mijn blog gezet.
  Ik kies voor de fuchsia bloem.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. lapzeg, ik hoop dat je mijn reactie hier ziet tussen al die andere reacties ;) ik doe supergraag mee en kies ook voor de fushia bloem. En nu is't spannend ze. Ik hoop dat ik win (natuurlijk) :)

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Echt een heel leuke give away! Ik doe graag mee en ben ondertussen volger.Doe mij maar de lekker felle roze bloem! Ik plaats een linkje op onze blog www.fou-does.blogspot.com!

  Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Wat een geweldige give-away! Die wil ik natuurlijk ook graag winnen. Daarom ga ik je nu volgen en zet een link op mijn blog aankleedpopje.blogspot.com
  Tot ziens!

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Ik volg je vanaf nu ook, nog eentje er bij !
  wat een geweldige blog en give away !
  ik kies de fushia bloem!
  tot je volgend blog bericht :D
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Ik doe ook graag mee!! de fuchsia broche vind ik het leukste

  Maren

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Leuke blog, leuke give away...als ik win ga ik voor de fuchsia broche....

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Ik volg je blog al een tijdje... echt supermooie dingen maak jij (stiekem een beetje jaloers!)... en wat een geweldige give-away, ik doe graag mee!Als ik dan toch mag kiezen doe mij dan maar de fuchsia broche, lekker meisjes-achtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Wauw! Gefeliciteerd met je mijlpaal! En ik doe ook heel graag mee voor de give-away. Mocht ik winnen: de donkerblauwe past het beste bij mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Oh maar zeg! Wat een luxe-give away! Ik doe may!

  BeantwoordenVerwijderen
 70. goh, proficiat met je 100 volgers al! Ik volg je dan ook al een tijdje met veel plezier. Je give away is zo tof!! Ik ding graag mee en zet met plezier een linkje op onze blog.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Zoveel leuks in één pakket; super gewoon! ik doe graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Amaai al veel reacties. Maar ik doe ook graag mee. Al is het maar om alle blogsters te motiveren om verder te doen, want ik lees graag mee. Roze broche, als ik eens zou winnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Hoi ik ben net volger geworden van je leuke blog en ding ook graag mee met de give away.
  Het zijn echt super leuke dingen en een mooi stofje waar ik wel een bestemming voor zou weten;)
  als ik zou winnen ga ik voor de roze bloem
  Ook zou ik een link zetten op me eigen site

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Zeker dat je al die mooie dingen weg wil geven? super hoor! Ik doe graag mee. Mocht ik de gelukkige zijn, dan mag de blauwe broche mee in het pakje. En wat dat personal shoppen in den - voor mij voorlopig nog mythische - beer, daar wordt ernstig over nagedacht!

  Ik zet een link op mijn blog. Groeten,
  Leentje

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Das nog is nen give away zeg! Vooral ook dat shoppen bij den Beer vind ik redelijk geweldig! Ik doe mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 76. oh wat gaaf is dit zeg, zulke mooie spulletjes zeg, mag ik alsjeblieft een gokje wagen? Heb de link al op mijn facebook gezet hoor, spannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Geweldig, ik doe graag mee! en doe mij maar de heerlijke roze bloem.
  'Den Beer', nog nooit geweest, schande waarschijnlijk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Wat leuk, deze give away! Ik ben een stille volger van je blog, beginnend naaister dus ik doe hier veel inspiratie op. Ik vind de donkerblauwe bloem met okergeel hart het mooist!

  Groeten,
  Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Very nice gift, I hope for the best.
  http://inga2010.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Wauwn wij doen graag mee! De roze bloem zou schitterend passen bij mijn meiden...mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Ik doe heel graag mee aan deze leuke give away, al lijkt de kans op winnen al klein te worden met zoveel reacties :)
  Ik verkies de blauwe bloem en zet een link op mijn blog ozohanneke.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Wat een prachtige give away! Je hebt een goede smaak, dat stofje van Parijs is echt prachtig. Graag doen we dan ook mee ...

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Cool hoor. Geen stikselwonder, maar wel verzamelaar van schone stofkes en knopen, om ooit... ja, ooit... er ook eens aan te beginnen... tot nu hou ik me bij mijn haakpen... Ik zou de blauwe broche kiezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Mooi stofje!! en die blauwe broche vind ik zalig. Ik doe dus graag mee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Wat een leuk pakketje! Ik heb nog nooit een give-away gewonnen, dti zou wel een hele leuk zijn!! :-)
  De blauwe broche draagt mijn voorkeur weg...

  En na het zien van jouw laatste rokje... amai, ik moet echt nog eens in den beer zien te geraken! Heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Op de valreep nog een reactie kunnen zetten, de link staat al op mijn lekkerbekkenblogje ;-)
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 87. oeps en de blauwe broche draagt mijn voorkeur!

  BeantwoordenVerwijderen
 88. Wauw, wat een give-away. Ik waag graag mijn kans voor de blauwe broche en al dat ander moois. Leuke blog!! Ik heb op dit moment zelf nog geen naaiblog maar maak daar zeker werk van als ik terug ben van Tanzania. Hier alvast een voorraad stof inslaan voor mijn eigen give-away :)

  BeantwoordenVerwijderen
 89. Wauw ! Wat een leuke give-away. Ik vind de roze bloem het mooist.
  Grtjs Hellen
  (hellensenden at hotmail dot com)

  BeantwoordenVerwijderen
 90. wat een mooie give-away, ik hoop dat ik nog op tijd ben. Ik vind de roze broche het leukst.

  PS ik heb zelf ook een give-away.

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Oef, op het laatste nippertje stel ik me nog kandidaat om deze leuke spulletjes in ontvangst te nemen ;-) ... Ik kan wel een tenue bedenken bij de blauwe bloem ... Groetjes Noor

  BeantwoordenVerwijderen
 92. last but hopelijk not least! Leuk om je blog te lezen. Ik ga voor blauw-geel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Zo'n leuke spullen... Hopelijk ben ik de lucky-one! De blauwe is echt iets voor mij.
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 94. hoi la fille gentille deze giveaway was van 2011 dus helaas ben je een jaartje te laat

  BeantwoordenVerwijderen
 95. Ηeу I κnow this iѕ off
  topic but I was wondering if you knew of any widgets I could
  аdd to mу blog that аutomаtically tweet my
  newest twitteг upԁatеs. I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.
  Here is my webpage :: get her love back Quotes

  BeantwoordenVerwijderen