Pagina's

vrijdag 18 juli 2014

Maëlle - de patroontesters - deel 2

Zoals beloofd volgen nog een aantal Maëlles, gemaakt door de patroontesters. Veel woorden hoeven daar niet bij denk ik ;-)

De Maëlle van Mieke Jansen van de blog Sisko By Mieke kreeg een aantal heerlijke details mee: leren knoopjes en biais én een ultracute leren strikje. Het contrast met de zachtblauwe kleur vind ik meer dan geslaagd! Meer foto's zijn hier te vinden.
En wat denk je van deze mooi meid? Super hé in haar Maëlle! Deze versie kreeg ik toegestuurd van Kimberley - je kan haar vinden op Instagram.
Els maakte een heerlijk zomerse Maëlle voor haar dochter Kaatje. De prachtige foto's kreeg ik er zomaar bij! Meer foto's van haar jasje vinden jullie op de blog van Kaatje & Els.Hoe ze het doet weet ik niet, maar feit is dat Kristien, pas mama geworden van een 4e spruitje, naait als een trein! Ze was ook tester bij Jackie en ook deze keer is het resultaat weer superleuk geworden. Ze maakte als testversie een rood jasje voor haar Zetje. Meer daarover lees je hier. En intussen is er al een 2e exemplaar van onder haar machine gerold ook! Ik zei het toch, van die trein!
De blog By Eva Maria moet ik wellicht bij weinigen van jullie nog voorstellen: ze maakt de prachtigste dingen voor haar tienerdochter! Zo ook haar herfstversie van Maëlle. Een blogbericht is nog in de maak, want zeg nu zelf, het is nu toch echt geen weer om een winterjas te bloggen?! Ik gun jullie alvast een previewke ;-)


En nu geniet ik even 10 dagen van zeer welgekomen rust! Tot heel binnenkort voor het vervolg van de testers round-up én de lancering van het patroon!8 opmerkingen:

  1. Oh, nog een paar toffe versies die ik nog niet gezien had! Echt een geweldig veelzijdig patroon, zo blij dat ik mee mocht testen! Grote fan!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, dit is echt knap! Ik hoop dat je patroontje snel verkocht kan worden, want ik kijk er al naar uit om dit manteltje deze herfst/winter voor dochterlief te maken. Het zal mij alleszins een hele zoektocht naar een geschikte wintermantel besparen :)

    BeantwoordenVerwijderen