Pagina's

maandag 14 juli 2014

Maëlle - de patroontesters - deel 1

Ik ben een blij mens! De patroontest voor Maëlle is afgerond en ik kreeg netjes van iedereen feedback én een massa foto's terug. Ik ben echt heel aangenaam verrast en superblij dat iedereen er zoveel werk in gestoken heeft om alle opmerkingen en tips netjes op mail te zetten. Dus bij deze: bedankt lieve testers!

Ik heb een paar minder goede weken achter de rug als gevolg van een ziekenhuisopname - alles is dus even blijven stilstaan hier. Intussen ben ik stilaan aan de beterhand en ben ik druk bezig alle feedback te verwerken. Geen grote veranderingen nodig, maar vooral de vraag naar zakjes in de zijnaad is groot, dus daar werken we aan! Aangezien we vrijdagnacht op reis vertrekken, zal de lancering van Maëlle na onze vakantie gebeuren. Het patroon zal te koop zijn vanaf begin augustus - de exacte datum komen jullie hier zeker en vast te weten!

Ik wil jullie intussen alvast laten meegenieten van al het moois dat mijn mailbox overspoelde! De komende dagen mogen jullie dus een round-up van alle testversies verwachten, zodat jullie alvast inspiratie kunnen opdoen tot Maëlle gelanceerd wordt!

Snel als altijd kreeg ik na amper 1 dag al de testversie van Toertjes & Pateekes in mijn virtuele bus! En wat voor één - direct een knaller om mee te starten! Kijk mee en geniet!


Een leuke zomerversie kreeg ik binnen van Katrien. Zij maakte een 140 voor haar dochter - het resultaat kan u hier bewonderen.


Nog een grote meisjesversie, maar dit keer in een wollen stof, kreeg ik binnen van Lies van Litzies. Meer foto's vindt u hier.


Ook Karoline maakte een heel mooie herfstversie - hier ervaringen lees je hier.


Vân Phan (geen blog) maakte een superorigineel jasje voor haar kleine meid (maat 86). Ze maakte een knalversie van Maëlle in vrolijke kleuren en een leuke print! Ik durf wedden dat de kleine meid er om op te eten uitziet in dit jasje!

      

Stay tuned voor meer Maëlles :-)

10 opmerkingen:

 1. Oh, zo leuk om ze allemaal op een rijtje te zien… En zo verschillend zeg! Eén patroon kan eigenlijk alle kanten uit door de stofkeuze, super.
  En dat testen? Graag gedaan, altijd leuk om een patroon voor een heel, heel klein stukje mee te kunnen sturen. x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het patroon fantastisch, maar mis opnieuw een kap... Voor kleine meisjes in ons Belgenlandje vind ik dat toch een must. Ik weet dat Emma en Mona dat oplosten met het Jackiejasje, maar ik ben niet zo'n krak in het freewheelen... Komt er een kap-optie bij?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allemaal heel mooie versies! Jammer dat ik geen kleine kindjes meer heb... Want een jasje maken voor je kleine meid kan niet anders dan leuk zijn. Zeker als je nadien dan zoveel complimentjes krijgt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou ook graag een kapversie hebben. lijkt me geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi modelletje ! Ik kan bijna niet wachten tot het patroon uit is ! En ik zou ook enorm geïnteresseerd zijn in een model met afneembare kap, zou er dat misschien nog van komen ?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog een spoedig herstel,een fijne vakantie en tot nu toe allemaal mooie jasjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik mis ook vaak een kap bij veel patronen. Mag van mij gerust een zijn die met knopen bevestigd wordt, dan kan je kiezen of je ze erbij neemt of niet (want zonder is vaak wel wat eleganter). Please, pretty please?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ze zijn echt leuk! Prachtig patroon, maar mijn dochter heeft heel graag een kap op haar hoofd, alhoewel een bijpassend muts- en sjaal setje gemakkelijk gehaakt is :-)

  BeantwoordenVerwijderen