Pagina's

maandag 30 november 2015

Liberty for Life - gastblog van Toertjes & Pateekes

Ik denk niet dat Bloggers for life ondertussen nog veel uitleg nodig heeft. Komt u toch compleet uit de lucht vallen, geen nood: het is nog niet te laat. Studio Brussel haar warmste week zorgt elk jaar weer voor het kippenvel op mijn armen dat zelfs onder die wintertrui nog rechtop kan komen te staan... Solidariteit, mensen die zich gewoon vrijwillig inzetten voor dat ene doel en ontroering samen met een lach en een traan... Het einde van het jaar kan niet schoner afgesloten worden en het nieuwe niet beter begonnen worden dan op die manier. En op een moment dat oorlog en vrede meer dan ooit maatschappelijke thema’s zijn, keren wij terug naar de basis: er zijn voor elkaar en voor anderen. De goede doelen waar Bloggers for Life zich voor inzetten zijn het Berrefonds en Moeders voor moeders en voor allebei gaat mijn hart een beetje warmer slaan. Het uwe ongetwijfeld ook.

In de allereerste week was ik, Annick, al eens gastblogger bij Liesellove voor Juffra Toertjes en hier mag ik van An nog een keer haar blog gebruiken om u nog een beetje warmer te maken voor het goede doel. Want voor bloggers for life deed Juffra Toertjes voor een tweede keer haar best en toverde een fantastische jurk te voorschijn in een Libertystofje waar je gewoonweg niet aan kan weerstaan. Ook nu weer combineerde ze de jurk met een aantal items die mogelijk allemaal de uwe kunnen zijn voor slechts 2 euro.

Is de creatie van juffra Toertjes u in de eerste week ontgaan? Hebt u toen geen lotjes voor de tombola kunnen kopen? Niet getreurd, u krijgt een herkansing. Wil u kans maken op een topstuk, helemaal gestyled met de juiste accessoires die u er zomaar bij krijgt: waag dan snel uw kans en lees vooral verder!Libertyjurk:
Model komt uit SVDHZ1
Maat 116
Stof is Liberty Manning en komt van Cousette ( uitverkocht)
Voering is Batist van Lina Morata en komt van Tissusandyou

Accessoires:
Honingkleurige souspull en zwarte cardigan van Next
Pelsen sjaaltje

Wil je dit ensemble van mevrouw Toertjes? Waag dan je kans! Eén lotje kost je €2 en zoals gezegd: meer lotjes kopen is uiteraard toegestaan! Hoe doe je dit?

1. Stort €2 (of een veelvoud hiervan) op het BFL-rekeningnummer : BE69 377 2596 1378

2. Vermeld in mededelingen: 25 - je naam - je voornaam - aantal lotjes
Vergeet vooral de 25 niet, want dat is het stuk dat gelinkt is aan dit kledingstuk.

3. Registreer jezelf via onderstaand formulier, erg belangrijk om getraceerd te worden als jij effectief het kledingstuk wint natuurlijk!

Veel succes, ik hoop dat onze actie véél geld in't laatje brengt voor het Berrefonds en Moeders voor Moeders. Hartelijk dank alvast aan iedereen die een lotje kocht!Wil je nog meer moois zien én er kans op maken? Dat kan! Via Annelies zie je alle veilingstukken van deze week én de komende week. Of like onze FB-pagina om op de hoogte te blijven!

2 opmerkingen: