Pagina's

maandag 30 november 2015

Liberty for Life - gastblog van Toertjes & Pateekes

Ik denk niet dat Bloggers for life ondertussen nog veel uitleg nodig heeft. Komt u toch compleet uit de lucht vallen, geen nood: het is nog niet te laat. Studio Brussel haar warmste week zorgt elk jaar weer voor het kippenvel op mijn armen dat zelfs onder die wintertrui nog rechtop kan komen te staan... Solidariteit, mensen die zich gewoon vrijwillig inzetten voor dat ene doel en ontroering samen met een lach en een traan... Het einde van het jaar kan niet schoner afgesloten worden en het nieuwe niet beter begonnen worden dan op die manier. En op een moment dat oorlog en vrede meer dan ooit maatschappelijke thema’s zijn, keren wij terug naar de basis: er zijn voor elkaar en voor anderen. De goede doelen waar Bloggers for Life zich voor inzetten zijn het Berrefonds en Moeders voor moeders en voor allebei gaat mijn hart een beetje warmer slaan. Het uwe ongetwijfeld ook.

In de allereerste week was ik, Annick, al eens gastblogger bij Liesellove voor Juffra Toertjes en hier mag ik van An nog een keer haar blog gebruiken om u nog een beetje warmer te maken voor het goede doel. Want voor bloggers for life deed Juffra Toertjes voor een tweede keer haar best en toverde een fantastische jurk te voorschijn in een Libertystofje waar je gewoonweg niet aan kan weerstaan. Ook nu weer combineerde ze de jurk met een aantal items die mogelijk allemaal de uwe kunnen zijn voor slechts 2 euro.

Is de creatie van juffra Toertjes u in de eerste week ontgaan? Hebt u toen geen lotjes voor de tombola kunnen kopen? Niet getreurd, u krijgt een herkansing. Wil u kans maken op een topstuk, helemaal gestyled met de juiste accessoires die u er zomaar bij krijgt: waag dan snel uw kans en lees vooral verder!







Libertyjurk:
Model komt uit SVDHZ1
Maat 116
Stof is Liberty Manning en komt van Cousette ( uitverkocht)
Voering is Batist van Lina Morata en komt van Tissusandyou

Accessoires:
Honingkleurige souspull en zwarte cardigan van Next
Pelsen sjaaltje

Wil je dit ensemble van mevrouw Toertjes? Waag dan je kans! Eén lotje kost je €2 en zoals gezegd: meer lotjes kopen is uiteraard toegestaan! Hoe doe je dit?

1. Stort €2 (of een veelvoud hiervan) op het BFL-rekeningnummer : BE69 377 2596 1378

2. Vermeld in mededelingen: 25 - je naam - je voornaam - aantal lotjes
Vergeet vooral de 25 niet, want dat is het stuk dat gelinkt is aan dit kledingstuk.

3. Registreer jezelf via onderstaand formulier, erg belangrijk om getraceerd te worden als jij effectief het kledingstuk wint natuurlijk!

Veel succes, ik hoop dat onze actie véél geld in't laatje brengt voor het Berrefonds en Moeders voor Moeders. Hartelijk dank alvast aan iedereen die een lotje kocht!



Wil je nog meer moois zien én er kans op maken? Dat kan! Via Annelies zie je alle veilingstukken van deze week én de komende week. Of like onze FB-pagina om op de hoogte te blijven!

7 opmerkingen:

  1. Really nice and informative blog, keep it up buddy…

    BeantwoordenVerwijderen
  2. LIEFDE SPELLS DIE WERKEN
    Ik geef dit getuigenis aan partners die moeilijke tijden doormaken in hun relaties, want er is een middel om je trauma's te herstellen. Ik kon de pijn die mijn hart plaagt niet beheersen. Ik was gekwetst en in de war. Ik had dringend hulp nodig, deed wat onderzoek op internet en kwam een pagina tegen waar ik zag dat Dr. Egwali, een spellcaster, die helpt geliefden terug te winnen. Ik nam contact met hem op en hij deed speciale gebeden en spreuken voor mij. Tot mijn verbazing kwam mijn man een paar dagen later thuis. Dus we kwamen weer bij elkaar en er was veel liefde, vreugde en vrede in de familie. Bedankt lieve dokter

    Je kunt ook Dr. Egwali gebruiken, een krachtige spellcaster, neem contact op met +2348122948392 of zijn e-mail "Dregwalispellbinder@gmail.com" voor oplossingen.

    Hij helpt ook met:
    * Beheers je geliefde
    * Liefhebber terug
    * Loterijwinst
    * HIV-behandeling
    * Herpeskuur en zo veel

    BeantwoordenVerwijderen
  3. This is a most informative article. I have read this article. glock 43x mos for sale I am sure that those who read this article will be learned a lot. Thanks for discussing this topic.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Great job for publishing such a beneficial website. Your weblog isn’t only helpful but it is additionally really creative too. GLOCK 30S FOR SALE Thank you because you have been willing to share information with us. we will always appreciate all you have done here because I know you are very concerned with us.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Such a great information and lovely work done by you in this article. Thanks a lot for sharing this article post with us. Now it's time to avail jupiter florida airport for more information.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik merkte dat mijn man me bedroog en niet langer betrokken was bij ons huwelijk. Toen ik hem vroeg wat het probleem was, vertelde hij me dat hij niet gelukkig is en om een scheiding vraagt. Het brak me in stukken omdat hij de enige man was met wie ik ooit ben geweest. Ik was op zoek naar iets online toen ik een artikel zag hoe Dr. Ilekhojie zoveel mensen hielp in een soortgelijke situatie als de mijne. Ik nam onmiddellijk contact met hem op en vertelde hem over mijn probleem.
    Hij voerde overleg en voerde een verzoeningsritueel uit. Het enige wat hij van mij vroeg, deed ik uit volledig vertrouwen voor hem en binnen precies drie dagen kwam mijn man thuis van zijn werk en vroeg of ik de scheiding volledig zou vergeten en hij wil dat we onze gedachten bij elkaar brengen en ons huwelijk laten slagen. . Alles ging goed dankzij de tussenkomst van Dr. Ilekhojie. Neem gerust contact met hem op als u problemen heeft in uw huwelijk of relatie. Telefoonnummer/Whatsapp +2348147400259 of via zijn e-mail: gethelp05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen